Vårmaknaden - ett säkert vårtecken

Hej och hopp! Oj vad länge sen det var jag skrev här, men nu har jag och Ella bestämmt oss för att sätta igång igen, så ja - here it goes!

Solen har äntligen tittat fram här i dumma Borås, så spenderade några timmar utomhus med Ella innan idag. Vi gick omkring på marknaden och tittade på olika saker, som t-shirtar med massa asroliga texter. Min favorit är helt klart en asblå t-shirt med texten "Den här tröjan är bara blå när jag tänker på sex." Kanske något man borde sattsa på att gå till skolan i, eller?

Nejmen, efter ett tag på marknaden så hamnade vi på en pizzeria, sorligt men sant. Fast pizza är så sjukt gott. Så det blev att dela på ett pizza och på väg till min cykel lyckades jag skämma ut mig en aning. Såg en supersöt sköldpadda på ett marknadsstånd och gick fram till den. Ella kom lite efter att jag visar henne min upptäckt, och sen upptäcker jag själv att det står "shake me" på sköldpaddan. Så ja, klart jag skakar den och klämmer sen ur mig "meen, jag fattar inte!! vad ska hända nu liksom?" Och som svar på det så gapskrattar både Ella och han som står bakom marknadsståndet. "Det här är hundleksaker" säger dem och skrattar lite till. Tio poäng går till mig, wiiihoo!

Kom hem lite efter fem och sen dess så har jag suttit och klickar runt på internet, ungefär. Kollat på ett avsnitt från Bella och Tyra show där Kissie var gäst, herregud säger jag bara. Men okej, den människan är säkert också snäll... inners inne ;) Sedan så har ajg också suttit och pysslat i photoshop - måste få ihop en header till min hemsida som jag gör i skolan. Fast nu ska jag nog sätta mig och pyssla lite med en header till dne här bloggen istället, rätt så mycket roligare!

Först med Carro, skoj och stim, sen msn konversationer gjorda av rim!

Idag har vi gungat, ätit godis och flummat. Vi beställde också varsin T-shirt med hemmagjorda tryck! Där det står I'm with dummy. Vi kommer vara så söta när vi springer runt med dem i sommar! Jag säger bara baby olja!

Nu sitter jag och msn-rimmar, allt man skriver måste rimma och det leder till så skumma saker. Skit kul. Det va just en som skrev att jag skulle raka min mustage! Jag hoppas inerligt att det bara var för att det skulle rimma på collage!

Fråga inte vad vi gör...men vi är grymma ;)


puss puss, we'r back bitches!xD

RSS 2.0