23 Juni


Taggad till tusen för att åka till Varberg och Falkenberg imorgon! Super kul att komma ifrån Borås även om det inte är så långt så är det ändå bort. Ska av njuta solen i mina party brillor!
Jävligt bortkasstad dag idag, suttigt hemma och väntat på den galna tanten som skulle hämta mobilen jag hittade och på att Carolina skulle ringa. Tanten kom inte och Carolina ringde inte....Blä! känns som att jag kunde gjort så mycket mer om jag inte vart bunden hemma. Men packat har jag i alla fall. Nu ska jag dusch och packa till morgon dagen :D Bilder lär komma!                    Ha de gött! vakna ej blött!
/Ella

En solig eftermiddag med glass och annat skoj








Jag vet inte vart jag ska men jag ska komma dit!

/ElLa

Kvälls te

Nu har båda mina kameror gått sönder.... KUL! Nu ska jag i alla fall dushca och sen krypa ner i min säng i tid i dag. I morgon blir det Bovik med Niklas igen. Vi hade tänkt utmana ödet och cykla! Spännande att se om vi hittar dit. Det känns lite tveksamt men det blir spännande :D

Jag och Carro funderar på att ta ledigt från jobbet två dagar och åka och tälta i någon sommar stad! Hörde att det skulle bli fint väder denna veckan, de gillas starkt!

/ElLa

Klockrent


Poetry Slam - Söndagstankar

Det är söndag kväll och jag är pepp på det mesta. Helgen har varit lugn och igår satt jag mest hemma och pysslade med lite olika grejjer. Idag har jag spenderat några timmar med fina Michaela. Vi fikade och hängde i annelundsparken, och hon fick många ideer att snurra runt i huvudet på mig. Den mest "sktuella" handlar om poetry slam - tjejen har verkligen fått mig att bli suger på det. Sugen på att i alla fall prova på.. men ååh! Samtidigt så verkar det så sjukt läskigt och alla som håller på med det verkar så otroligt bra. Eller inte verkar. ÄR så himla bra. Jag menar.. jag gillar ju att skriva och så. Men är inte speciellt bra på det, men å andra sidan - övar man på någonting så blir man ju bättre och bättre på det. Så ja, nu ska jag tillbringa kvällen med att youtuba olika poeter och leta efter lite inspiration för visst vore det roligt att i alla fall försöka!

Spegel spegel på väggen där, kan man ha mycket gladare liv än så här?

Just nu älskar jag mitt liv! I går kom jag hem vid tre efter en grabbig kväll ute. När jag gick hemåt skrev jag en dikt på mobilen som jag läste igenom nu i normalt tillstånd och jag känner mig riktigt stålt!

Går igenom vår uttråkade stad Borås,
går långsamt mot röda ljus har jag fastnat i någon sorts sykos?
Om lampan är grön, gul eller röd vad spelar det för roll,
sätter ploppar i öronen och låtsas som att jag inte har någon koll.
Svänger in på en öde gata,
de ända levande jag ser är en ensam liten skata.
Eller vänta i munnen har den en ringlande mask,
äh vem bryr sig om at jag är ensam jag är hemme starx.

I morgon blir det jobb! Nu ska jag upp oh dricka islatte, sen ringa Carro Barro! ha't gött!


/ Ella

stek stek stek o lek

Jobbat idag, de var roligare än jag trodde! Efteråt åkte jag och Niklas för att överraska Isolde!Det var roligt att se henne så glad på Bovik men jag tycker nog att hon kunde varit klad med mig och Niklas hemma i stället ;) Vi paddlade kanot, har nog aldrig varit så nära att rammla i vattnet från båt XD

Bilder från i går!


Vad ska man äta?

Ååh, jag är sjukt trött men dagen har varit bra, så tja - då är det okej att vara trött antar jag. ;)

Nu ska ajg hitta på någonting och äta och funderar på vad. Frukt är alltid så sjukt gott, och mamma har köpt hem en hel annanas, rätt lockande att trycka i sig hela den. Annars så älskar jag vattenmelon, men dåligt med det hemma, tyvärr :( Nej, men apelsinjuice, annanas, bonaqua, macka och lite godis blir det nog, nattinatti!

Säng-potatis VARNING!

Idag har jag varit såå duktig! Fixat tandläkar tid till min lillebror, ringt och skällt på telenor och.... Fixat sommarjobb! Vistt låter det bra!? jag har fått gjort ganska mycket men de otroligaste är att jag inte gått ur sängen än! Säng-potatis VARNING! Det som har får mig att stanna kvar är att jag fortfarande är trött efterskolan men mest för att jag vet att Carro är ute och jobbar Moahhahahaha >:D så att jag sen när jag ringer kan säga att jag låg i sängen till 4!
Om en kvart ska jag  ialla fallgå upp, göra mig i ordning och springa iväg på äventyr! Byta en klänning och fika, sikket jävla äventyr!

Imorgon ska jah upp tidigt för att jobba, kl 8!! Jag ska städa skolor, lite creepy men de ska bli jätte kul!
Köss! / Ella

En fin kväll





Tjabbatjenahallå!

Hejhopp! Nu har Ella sagt åt mig att skriva så då gör jag det - snäll som jag är. ;)
Kom precis hem från utbildningsdagen på sommarjobbet... det var speciellt. Men rätt roligt, men blir nog tusen gånger roligare imorgon, så ja! Ska strax byta om för att sedan cykla iväg till gymmix för att tillbringa resten av dagen med att leka med alla trupperna, vädret är nog på topp så det blir nog super! Men innan det ska lite fika inhandlas och bilder från när jag och Ella lekte igårnatt laddas upp, skeppohoy!

Minne som en guldfisk

Nu sitter jag ute i mörkret på altanen med mengder av filtar runt mig. Sjukt mysikt nu när det är så mörkt och så lungt. Sitter och skriver av mig i word, olika minnen och tankar. Är riktigt rädd för att glömma vissa saker och de händer ganska ofta att folk får återberätta saker jag själv varit med om för att jag ska veta vad de pratar om. Det är inte lätt att var blond!

I natt satt jag och Carro och grillade! Grilla är något av det roligaste jag vet nu när det äntligen är sommar! Vi grillade allt möjligt, vi flippade ur lite på slutet och grillade bananer...Det blev okej. Bättre än jag trodde men inte bättre än okej.

Nu ska jag skriva klart dokumentet och dra mig innåt. Smäll köss till er!


Start fresh!

Dax för ännu ett nytt försök att återuppliva bloggen !Och skratta inte för de ska hända! Nu när det är sommar & massa roligt händer är det härligt att skriva av sig lite ibland.  So here we go...

Back in da house!



RSS 2.0